*La tarea de un líder es llevar a su gente de donde está hasta donde no haya llegado jamás*

Henry Kissinger

dijous, 25 d’abril de 2019


                     COMENCEM AMB ELS CANVI

Cada dia tenim situacions, vivències, moments que ens agraden i que no ens agraden, hi ha cops que arribem a pensar que sempre ens passa el mateix ... repetitivament ...  passen els anys i ens passa el mateix... en el treball, amb les relacions de parella, amb la família.


Podem pensar com sempre i no fer res, pensar que son coses de la vida, tinc mala sort amb els caps a les empreses on treballo, tinc mala sort amb les parelles, sempre estic igual amb els meus germans o amb els meus pares...

El que està clar es que si sempre fas el mateix, les coses no canvien... primer has de saber que es allò que passa perquè sempre passi el mateix, llavors fer els canvis necessaris, no és gens fàcil saber allò que repeteixes sempre i que sempre et dóna els mateixos resultats tan nefastos, algú t'ha de dir quins són aquests punts que has de canviar? si trobes aquesta persona, has trobat un tresor.

I aquí entrem amb el tema dels canvis, allò que ens fa sortir de la nostra zona de confort, aquella zona que tenim totalment controlada i que ens costa un munt sortir-ne, tenim moltes maneres de fer-ho... hem que trobar quina es la nostre.

               

Posem mil motius que pensem que són molt coherents i justificables pel nostre comportament o per al que nosaltres creiem que són el correcte, està de sobres dir que tots sempre esperem escoltar el que volem escoltar i si no es així ens enfadem fins a tal punt que podem fer molt mal a l'altra persona.
Clar, això no ho pensem, ja que el que nosaltres fem i pensem és el correcte, jo jo i jo, l'avarícia, la prepotència, egocentrisme, la inseguretat, la immaduresa i unes quantes coses més segons la persona, fan mal d'una manera o d'un altre, encara que hem de saber que les coses ens les deixem fer, li donem el poder que nosaltres volem, un altra cosa que també necessitem aprendre i que costa molt.

                


En algun moment hem de fer el canvi si volen estar bé amb nosaltres mateixos, primer i més important motiu per fer-ho, per estar bé amb els altres.

egb